2009-11-29; 16 : 07

Söndag och första advent :D
det har vart en tuff dag idag.. På förmiddagen så mådde jag inte så bra kallsvettades som en gris och så fort jag stuod upp längre en 5 minuter kände jag mig så gott som svimfärdig. Ne det va inge skoj.
samtidigt så va vi ju tvugna att ta ner allt från alla väggar då de ska tapetsera om här nu i veckan. Så det kändes som att vi lika gärna kunde göra det på en gång. så nu har vi ca fem nypackade flyttlådor som är klara för flytten :P haha.. så något julpynt kommer förmodligen inte att dyka upp så mycket iår det är väl något ljus och några tomtar. men inte mer än så. vi får leva i en röra nu i två månader. Men nog som fan är det värt det.

I fredags va ju jag o kollade på en lägenhet. Oj oj jag fastnade ska jag ju säga, plus att den nu redan står tom och ska total renoveras golv tak väggar och lister. Men annars så va den kanon och jag tror faktiskt att vi kommer att trivas jag sa iaf ja på en gång eftersom vi va och kollade med Madde så vadet ju ingen kö:P så ville vi ha den fick vi den!
Ska bli så skönt och komma från detta hus denna lägenhet och alla dessa grannar det ska ni veta. Det ska bli huuur skönt som helst. längtar heelt galet..

Lilltjejen ligger och sover lite nu och jag och erik ska kramas lite :D haha.. och spela lite left 4 dead 2.. mm wee loooove it ! haha.. <3


hopas ni alla fått en mysig advent. mysigare än oss iaf !

Imorn blire chill. Ska ner till nyköpingshem och säga upp lägenheten. sen ska jag inte göra ett piss!!

Ha det så bra alla.

krams

*

2009-11-26; 13:44

Jaha ja.. så va man här igen. =)

idga är ingen bra dag jag har fruktansvärt ont i mitt bäcken det känn ssom att det typ ska gå av eller nått. Så det får pina mig idag, sitta eller ligga i soffan har det blivit hitills sen blire väl inget annat heller om man säger så =)
Ne så denna dag käns väldigt värdelös om man säger så.

Igår då med föräldragruppen. Det va faktiskt vädligt trevligt att träffa de andra. Det va jag och fem par till som va däreller ne vi va fem totalt ett par att lämnat återbud på hela "utbildningen" och sen va det två par som inte kunde komma de två första gångerna.
En barndomskompis skulle visst ha barn. jag har inte träffat honom på jätte länge men det va roligt att se han igen. Klart att det va roligt att träffa de andra oxå =) Ser fram emot nästa vecka, då det kommer att pratas om amning.
igår fick vi i gruppen bestämma vad vi ville att hon skulel ta upp. Det blev en hel del så igår så örjade hon med de nya reglerna på förlossningen just tackvare inluensan. Det va ganska skönt att veta. så at det inte blir strul sen. när man väl är där lixom. Det är bara en person som får vara med på förlossningen(självklart att det blir Erik) Han får stanna ett dygn med mig och bebben sn när han gått därifrån får han inte komma tillbaka =/ inga får heller komma och hälsa på just för svininfluensan. Erik får heller inte gå från förlossningen. Om han gör det får han inte komma in igen. Då får han inte ens gå ner till kiosken elle rnått så det gäller att ha med saker till honom att äta !
jisses mycket att tänka på bara för att komma dit! Sen gick hon även igenom vad vi föräldrar måsta ha med oss till BB och sånna saker. så som sagt nästa gng blire lite mer amning och sånt så ska vi även se en förlossningsfilm. så ska vi även få lära oss att andas haha. jag kommer aldrig ihåg vad det heter. det slutar på -lax iaf. haha..

Idag har jag gått 31 veckor. (31+0) så är nu inne på vecka 32. fan tiden går äckel fort och jag börjar verkligen längta till att få se den lille där inne och se vad det är för filur som vill vara med oss :D:D:D

hörs


Kramis

*

2009-11-25; 12:03

Jaha idag av det onsdag igen..
Imorse va jag hos Min barnmorska och ja det gick bra som vanligt. Idag låg bebbens hjärtljud på 132 men h*n ville inte riktigt ligga stilla så det tog en stund innan man kunde höra ordentligt. Det klämdes och kändes och huvudet ligger neråt :D får la hoppas på att h*n stannar så oxå.
Jag har nu Sf mått 30 cm. har alltså vuxit 6 cm tror jag att det va på tre veckor. så ja nog blir man större allt. Blodtrycket va som det brukade, idag blev det inga värden anars då vi ska träffas igen den 9 december så då blire stick i fingret igen =)

Nehe jag ska la ta och käka lite lunch för att sen traska iväg till sjukhuset då jag ska på föreldrautbildning för första gången sen är det typ varje onsdag i 4 veckor tror jag och sen en sista gång fast då är det här nere på Bvc så då blire iaf inte jätte långt att gå :P haha.

Ne men ni att det blir nog bra..

Gårdagen va mer elle rmindra ganska så kaotisk.. Erik satt i telefon med polisen typ hur länge som helst. Jisses. idag blire väl till och ringa lite andra samtal till dessa jävla myndigheter. Jag orkar inte med detta längre. Nu får det fan va ett slut!
Nog va det sista gången iaf!



aja.. hörs väl vidare.


kramis

*

2009-11-23; 14:33

Ni som läser ska veta att det är nu det börjar. Det ä rnu ni kommer att få läsa varje gång ni tittar in här att jag längtar till våran bebis kommer.

Jag vill att h*n ska komma nuuuu. hehe.

Ju längre tiden går desto mer tänker jag på förlossningen. hur det kommer att kännas hur det kommer att bli.
När det blir, vem ska man berätta för först? allt sånt...

Jag drömmer om det sågott som varje dag.eller ja natt kanske man säger.

gooosch vad jag längtar tills bebben kommer ut :D


<3<3<3<3

kramis

*

2009-11-23; 10:59

Namn:
Malin
Ålder: 
21 år
Graviditetssymtom:
Illamående, trötthet, foglossningen kom lite längre ini graviditeten.
Positivtgravtest i datum:
18 maj 2009
Då berättade jag för:
Det första jag gjorde va att ringa Becca. 
Mina kompisar: 
De flesta fick veta allt genom att jag skrev ut det på min dåvarnde blogg, Men de närmaste sa jag det till innan.
Resten av familjen:
Mamma berättade jag det för i vecka 10.Eriks föräldrar berättade vi för i vecka 12, Sen har snacket mest gått och reseten av våra släkter har fått veta!
Mat jag är "beroende" av:
Inget speciellt sådär. Mest antingen väldigt salt eller vädligt sött eller ja. Ett tag hade jag nått för grape. haha..
Mat jag inte alls vill äta:
Hm.. även det varierar.
Illamåendet började:
vecka 9 cirkus
Och slutade:
Vecka 21 tror jag. Det va då jag fick mina sista tabletter för det iaf. Och de fungerade ju!
Första bebisprylen:
oj oj hmm mycket svårt. Det va nog alla bebis kläder och gymmet och allt sånt vi handlade i Ullared =)
Då jag kände första sparkarna:
i vecka 17 kände jag de första sparkarna. I vecka 18 kände Erik de första, i vecka 20 ca så ser man mycket tydligt på min mage när h*n sparkar. De senaste tre veckorna har Sparkarna bara blivit starkare, nog har bebben fått in några fullträffar om man säger så :P
Tror att bebisenskön är: 
Vi har ingen aning. Tror nog att det blir en liten tjej, men det skulle lika gärna kunna bli en liten kille.  :)
Namn vi funderar på:
Vi har så gott som bestämt killnamn, men tjejnamn är fortfarande lite sådär. Men nog har vi några på lager Nu vill man ju helst se ansiktet på den så man vet vilket av dem det blir.!
Grejer som händer med min kropp: 
Spydde som en gris ett antal veckor. Fruktansvärt ont i mina höfter, bäckenbenet, kan kanppt röra mig redan då jag nu är i vecka 31. Men jag försöker göra det bästa. Har gått upp lite i vikt o så. Svullnaden kommer nog om några veckor. Allt det där kan jag stå ut med men det värsta har varit alla hormoner som får än att bli hyper känslig. Grinar dagligen ska ni veta.
Så motionerar jag:
Det blir inte mcyekt nu inte. då jag knappt kan gå. om jag ska gå tar det väldig tid för mig att ta mig frammåt.. haha. fråga Erik. :P
Konstiga grejer jag gör under min graviditet:
Grinar åt allt, och då menar jag allt! Annars inte så mycket konstigt.
Konstiga kommentarer jag får höra:
Inga =)
Konstigaste bebisrådet:
Inget jag kan komma på som känns konstigt.
Värsta gravidminnet:
Det absolut värsta va när man hamnade på sjukhuset med dropp.. Bläääää.. Då jag blev klassad som svält då jag spydde hela tiden. jag fick ju inte ens behålla vattnet jag drack. Det ä rhelt klart det värsta. Bilresan ner till ullared var ingen dans på rosor riktigt, men det va ju oxå illamåendets fel.

2009-11-23; 09:46

hallåå alla glada =)

jag är glad idag iaf, vet inte riktigt varför då jag knappt kan stå upp, hehe.. Men jag har intalat mig själv att se det på den ljusa sidan.

Bloggtorka är ju bara förnamnet av vad som pågår just nu. Det är typ ingen som har lusten att skriva just nu. Men jag får väl göra ett försök.

Helgen har vart lugn, mysigt som få har det vart! I lördags hade jag och Erik lite mysmiddag o så, jag mdde kanske inte bäst i världen då jag är väldigt känslig och gråter för det mesta. Men det va mysigt ändå jag är glad att han förstod. Ellen va ju här lördag till söndag oxå kanon trevligt som vanligt. Hon vill ju väldigt gärna vara med när man städar så lite städande har det oxå blivit!
Igår va vi ute i stigtomta och tog en fika bara. Jah lite chill sådär..

Ne men vad som händer just nu det är att jag växer allt mera. Nu börjar det verkligen kännas att det ä rnått som händer med magen.. haha.
Är otroligt överkänslig när det gääller allt. o då menar jag verkligen allt! gråter typ hela tiden, men som sagt jag är glad att Erik förstår mig.

Han är verkligen allt för underbar:P  Jag älskar honom något så galet :D

ne men nu ska  väl jag käka klart min frukost för att sen städa undan lite granna. Erik komme rju inte hem förren vid 6 idag =/

Men ja ha det bra alla så ska jag försöka med lite bättre uppdatering ! :D


hörs

kramis

*

2009-11-20; 21:33

Nu har jag tagit en vaaaarm dusch, speciellt runt min kära svank och ja blygdbenet, hehe.. Har så äckligt ont. Så fort jag setat ner så måste jag ställa mig upp en stund innan jag går annars så är det omöjligt.
Men som jag sa till en kompis förut nog tusan är det värt det sen när man sitter med lilla bebisen i armarna :D

Annars händer det inte mycket, har fetaste godispåsen och sitter framför tvn.

Erik är hos Danne i oxelösund med sina jobbarkompisar, men han kommer om en stund. Är ju bra att han får komma ut och träffa lite folk så att han inte bara sitter hemma för att jag gör det haha..  om man säger så :P

Lätt att jag unnar honom det :D han om någon behöver slappna av och inte tänka på nått!

Ne ni.. jag orkar faktiskt inte skriva mera nu.. ska lägga mig och bara dega :P

Hoppas ni haft en trevlig fredagskväll =)


Kramis

*

2009-11-20; 11.20






Lite bättre bilder :P hehe


herrååå

2009-11-19; 14 :53

Vecka 30 (30+0)





Sttooooor Bild :P hehe..

Här har ni iaf magen i vecka 30.
Det är alltså bara 10 veckor kvar och jag tycker att det har gått äckligt fort!

Därimot så kan jag inte tycka att jag ser speciellt stor ut, men det kanske kommer de här sista veckorna hehe. På Onsdag ska jag iaf till Barnmorskan så får se hur mycket jag har vuxit om magen sist så hade jag vuxit 4 cm alltså en cm i veckan. Rimligt. jag låg ju bra till på min kurva :P haha. om man säger så.

Annars så händer det inte så mycket. Har väldigt dålig aptit just nu. Iaf på mat, frukt och gott kan jag äta hur mycket som helst. Hehe Erik blir tokig på mig :P
Men det är bara o hoppas att den kommer tillbaka, vilket den nog gör snart !

Många säger att jag har en typisk tjej mage. :/ själv har jag ingen koll på hur man ser skillnaden :/ hehe.

Kan ni tycka att det är en tjej mage??



Idag kom det!!!

Idag kom spelet :P haha Becca det är helt sjukt jag längtar till du oxå får spela det :P

För er som inte vet vad jag pratar om. Så fick vi hem Left For Dead 2 idag på posten. Och det fungerade skit bra. det är dock mycket mer tänka på hur man ska gå då det ä rväldigt labyrint acktigt. Men det är kanon kul. Massa nya vapen och man kan skjuta eldammo och jag vet inte allt. :P det går inte ens att förklara hur kul det är att spela man blir typ som besatt :P ska bli skoj o se vad Erik tycker när ham kommer hem. Han komme rju bli mer beroende än vad jag blir.

hihi!!! i´m so happy!!




Idag blire nog makaronilåda :P haha det va aplängesen jag käkade. så appropå det så ska jag ta upp lite korv.

Kanske kommer ett till inlägg ikväll då ellen kommer hit ikväll, så kanske att det kommer en söt liten bild på henne :P hehe.


Hörs

Kramis

*


2009-11-18; 12:08

Jisses...
Man slutar aldrig att att bli förvånad när det kommer till människor.
Jag kan bara säga att jag har lessnat, jag orkar inte mera alls.
Just nu så vill jag bara fokusera på det braiga, men då är ju frågan vad är det som är bra??
och hur ska man kunna se vad som är bra?

skumt men jag får väl ta tag i det ikväll.
på riktigt, nu får det va slut på detta daltande!!

2009-11-17 ; 15:28

Dagen har gått väldigt fort
idag har det inte blivit mycket
nytta gjort kan man ju säga
hehe.
Jag pratade med becca
i nästan två timmar:P
Det va inte igår
vi pratade så länge.

Erik är på kurs idag så han
kommer hem senare + att
han ska till tandläkaren vid halv 6
Så han komemr inte komma
hem förren jätte sent.
Jag ska fixa lite härlig Lasagne och krispig
sallad tills han kommer hem
och nu ringde Malin så hon kommer förbi en stund.
Hehe

Mer än så har jag inte att komma med
just nu!

Hörs

kramis

*


2009-11-17 ; 12:35

Tjoho allihopa!

Hoppas ni haft en bättre natt än mig. Min natt har sett ut ungefär såhär, jag kan inte ligga på rygg för länge då jag mår väldigt illa. Så just nu så kan jga bara ligga på sidan. eller ja sidorna, om man säger så. Då varje gång jag vänder på mig så vaknar bebben och vill gärna kravla omkring där inne och vill inte att jag ska sova. Puuuh.. 
Det är fan jobbigare att vara gravid än vad man tror. 
Inte för att jag ångrar mig men man kan verkligen inte föreställa sig hur det är. Visst nu kan jag inte tycka att jag haft det så lätt med foglossningen och allt spyandet. 

Som när vi åkte ner till ullared i sommras, haha.. fyy tur att becca dennis och Erik vänjde sig lite granna iaf. När jag Erik och dennis skulle kka i bilen på vägen hem de sitter och käkar donken och sitter och spyr.. haha.. lite kul nu i efter hand. Men det va ju inte så skoj då. 

Men nog kommer jag aldrig att glömma året 2009!!!

Igår kom Ellen hit :D 

Vi hade saknat henne mycket, hon hade nog saknat oss oxå lite granna då hn är vääääldigt kramig :D mysigt
Erik och hon lekte konstant, man kan ju undra ibland vem det är som har roligast när de kryper omkring på golvet eller kastar boll till varandra :D  





Studsa på pappa :P kan det bli bättre ? hehe..
Igår så hoppade hon helt vilt så det va bara att av henne klädesplagg efter klädesplagg :P





Hon konsentrerar sig galet. hehe. Synd att jag inte fick med på kort när hon stog sådär och klappade händerna !




Alltid när vi ska vika lakarn :P
Det ä rju himla kul att bli gungad som ni ser :P haha..
Hon lixom tjuter när hon skrattar så där hehe.
Sjukt söt!

JAg skrev ju förra veckan att Erik va tvungen att åka in på sjukan för sitt öga.
Nu är det hyffsat bra lite rött ibland bara. Men han hade ett sår på ögonhinnan under ögonlocket.

Såhär såg han ut ett tag



Det ser inte så hhimla mysigt ut !







Hörs

Kramis

*


2009-11-16 ; 13:07

Goddagens allihopa!

Jag har nyss legat i badet i lite över 1 timme, väl behövligt ska ni veta. Jag har verkligen ont i så gottsom hela kroppen. Så det var riktigt skönt att ligga i badet =)

jag sover jätte dåligt på nätterna nu för tiden. vaknar hundra ggr måste gå och kissa hundra ggr även om det inte kommer nått så ä rjag äckligt kissnödig! Jobbigt som fan är det.

Men som jag sagt hundra ggr innan så är det ju bara att säga att det är värt det då man får ut något bra av det senare. =)

Jag hoppas så innerligt att Madde ska ringa idag. hon skulle höra av sig i början av den här veckan. Så att vi får koma och titta på lägenheten. Jag säger ju det att det va mycket fel på den för att vi inte ska flytta in. Så skönt att det är paxad åt oss tills vi säger nej. Jag vill bara komma bort från denna lägenhet och detta hus!!!
Det braiga är att flytten inte hindrar Erik från att träffa Ellen. Eller ja det hindrar inte Ellen frn att få träffa oss :D Det är nog det bästa!!

Fast det är klart att komma från den här lägenheten som kommer vara sååååå förliten för oss 4 är dlätt det allra bästa. Vi kan inte trängas här när det kommer en till. Det är bara o hoppas att Bebben kan hålla sig inne Lite längre så tt vi då hinner flytta ordentligt :D Det kan ju bli lite småjobbigt att flytta med 3 - 4 dagars bebis.

Men ja vi får se vad osm händer. Jag ser fram emot det iaf!


Hörs


kramis


2009-11-15 ; 13:51

God dag alla läsare!

Det va några dagar sen jag skrev men det är mest för att jag inte haft speciellt mycket att skriva om. Helgen har vart lugn , igår så va Joel och Linus här en sväng och spelade lite wii och skrattade. hehe. När Erik kört hem dem så la vi oss och kollade på Die hard 4.0. Den va helt ok men jag tycker ändå att de äldra är mycket bättre =) De behöver ju inte direkt göra flera om man säger så. :P

Annars så händer det inte så mycket.

Min kära faster ligger ju så gott som i svininfluensan så nog får det dröjja innan jag träffar dem. och det är ju lite tråkigt. Jag vill inte riskera att bli sjuk jag med. så jag hålle rmig borta från allt sånt.

Så ja Ellen kom ju inte idag heller, vilket är så tråkigt när man blivit van att ha henne här ibland, då hon pratar konstant, det blir ju lite mer livat med henne här =)
Det är kul när hon kommer hit synd bara att allt tjaffs aldrig kan lägga sig helt =/

Allt det här med pappa tar ju på krafterna det med och därför kan jag tycka att det är skönt att bara få lägga på locket och ägna sig åt att må bra istället! Men vissa människor förmår sig inte till det.

jag blir så less på människor som har det tänket att bara jag själv mår bra, får de sen allt kastat i ansiktet så är det så synd om dem. bläää ne ni jag orkar inte bra mig om det mer.

Nu är det som det är och det ä rju bara att börja leva efter det, men det kanske inte är så svårt då jag igentligen left efter det i hur många år som helst! :D


Men ja ha en fortsatt bra dag alla..

Kramis

*


2009-11-12 ; 12:38

Ja han ringde ju tillbaka. De bedövade ögat, han fick lite droppar och ska tillbaka imorn klockan 11 så han har ett sår på hinnan så att säga. Så ja det är ara och hoppas att det inte blir värre =)

Min stackars lila babe!



Fråga mig inte vad han gör med munnen. Men söt är han iaf!

Jag älskar honom! 



Annars så är det ganska lugnt idag då jag känner mig sådär i ryggen. Så idag blir det en väääldigt lugn dag. 

Jag får sitta och sukta efter julen och allt pynt man vill ha, hehe. Jag frågade mamma häromdagen om det va för tidigt att börja julpynta och hon tyckte bara jag va knäpp.

Men är jag ensam om att längta till tomtar, gran och levande ljus?!?!


Kramis


2009-11-12 ; 10:52

Gårdagen var faktiskt lugn eller ja hyffsat lugn om man säger så. Jag stor sädade badrummet, städade i köket torkade ur kulen ordentligt diskade varje plan om man säger så. O ja det behövdes kan ma ju säga:P Sen blev det en tvätt sen orkade jag inte mera då ryggen värkta något så grönjävligt.

Ellen va här igår oxå, trevligt som vanligt.
När hon gått så blev det mat och mys lite bonde och lite oskyldigt dömd, jag gillar verkligen det programmet :P typiskt mig kanske ??

När det va slut så gav vi oss iväg till akuten.

Ja nu kanske ni undrar vad tusan vi gjorde där. Och visst så kan jag förklara.

Det va ju min kära älskling som har haft problem med sitt öga. I fredags så var han tvungen att åka hem från jobbet lite tidigare för att han fått en järnspåna i ögat, han vägrade åka till sjukan då, envis som han är så skulle han ju fixa det där själv. Han fick ut en bit men visste inte om det fanns nått kvar eller liknande.
Igår blev det värre det blev jätte rött svullnade så det va bara för oss att åka in o kolla.
De hänvisade oss till vårdcentralen idag då, då det skulle ta fflera timmar där då. Så vi bestämmde oss för att åka hem och sova lite för att idag ringa till vårdcentralen.

Erik, knäpp som han är, åkte ju till jobbet imorse för att ringa vårdcentralen vid 8 fick en akut tid kvart över 9. Där de kollade läget o så. De hade i en vätska för att se om det fanns eventuella sår eller rispningar. Det såg inte speciellt bra ut så han hänvisades till ögonläkarn uppe på sjukhuset så nu är han där och jag väntar på hans samtal över hur det gick. Man är ju ändå lite orolig!

Så ja nu får vi hålla tummarna för att det inte är så farligt.

Min lilla älskling på sjukan :/

puss på honom

Men ja hörs..

kramis

*

2009-11-11 ; 13:15



Jag är dårå inne på vecka 29 (28+6)

Det är bara 11 veckor kvar till den härliga dagen.

Allting har gått så himla fort, känns som jag nyss fick veta det och satt här helt stumm i soffan när Erik kom in och sa att det va ett plus. Det var väldigt skrämmande.

Järnvärdet är bra och blodsockret oxå. Bebbens hjärta slår för fullt, den 3/11 var jag sist hos barnmorskan och då låg hjärtljudet på 138.

H*n sprattlar runt för fullt det går inte en dag utan att h*n fått in en fullträff mot antingen urinblåsan eller mina kära revben. hehe, men jag antar att det är en del av tjusningen man känner ju verkligen hur mycket starkare h*n blir för varje dag som går.

Vi vet ju fortfarand einte vad det blir för kön, klart att vi blir glada vara sig det är en kille eller en tjej. Men just nu så känns det faktikst som att det kan vara en liten kille som kommer ut! Men ja det visar sig :D




Just nu så längtar jag något galet till jul. Så nu ska jag leta fram någon bra julskiva för att sen städa undan litegranna. =)


Ha en fortsatt bra dag så hörs vi vidare.

Kramis

*

2009-11-11 ; 10:31

Hej ni alla!

Ny blogg, känns mycket bra de. Känns även bra att den inte är lösenordsskyddad. Det är ju bara att hoppas att jag inte behöver låsa den igen. Det blev lite mycket med alla dessa kommentarer.

Men det är ju fortfarande min blogg och jag skriver om mitt liv tillsammans med erik, ellen och bebben. Jag vill bara att du som läser ska vara medveten om att jag skriver vad jag känner och vad jag vill sen får du som läsare ta det efter det tycker du inte det är speciellt intressant, eller att jag inte är snäll, ne men läs då inte denna blogg det är ju ingen som tvingar dej direkt!

Så.. bra då har vi rett ut det från början iaf!

Ne som ni ser på rubriken så tänker jag gå med datum och tid för sist så blev det så tokigt tillslut så vet man ju inte riktigt vad man ska ha till rubrik. hehe. Men nu är det inget bekymmer här iaf

Jag ska försöka lägga lite mer energi på min graviditet som snart är slut. och därefter så blir det en liten bebis. Om allt går som det ska förstås.! Ska bli bättre med magbilder och diverse saker. 

Jag måste ven nämna att jag är så sjukt stolt av mig själv för att jag lyckades få dit en header :D Visst den blev lite B och så, men jag har ändå gjort den själv. Som tur va så va Becca galet bra på att ge mig instruktioner om hur jag skulle lägga upp den.  <3 Tack så mycket för hjälpen becca. ! 

Men ja nu är det dags för Days, och sen blir det ett bad så kanske det blir en uppdatering efter det sen :D 

Hoppas ni får en fortsatt trevlig förmiddag och bra dag!

Kramis


RSS 2.0